365 VRAGEN – Scheurboek – Wessel Berkman

365 VRAGEN – Scheurboek – Wessel BerkmanNormaal gesproken een boekrecensie, maar nu voor de verandering eens een scheurboekrecensie: 365 VRAGEN – Scheurboek – Wessel Berkman. Een soort van scheurkalender, alleen dan zonder data erin. En dat is handig, want dan kan je hem dus elke dag van het jaar aanschaffen en gebruiken! Een nadeel, je kan hem niet eenvoudig ophangen of neerzetten en daardoor blijft hij dus liggen en valt hij minder goed op.

Dit scheurboek is bedoelt ter inspiratie en wil je, zoals de achterkant beschrijft, aanzetten tot verbetering. Om een beeld te geven hierbij drie voorbeelden:

 • Hoeveel nieuwe ideeën heb je gisteren met jouw collega’s gedeeld?
 • Wat ga jij vandaag bereiken waardoor je vanavond met voldoening op de dag terugkijkt?
 • Voor welk werk zou je betalen om het te mogen doen?
Conclusie: 365 VRAGEN – Scheurboek – Wessel Berkman

Wat, naast het niet kunnen ophangen, gelijk opvalt aan het scheurboek is dat elke bladzijde bestaat uit een vraag. Geen afwisseling met bijvoorbeeld een quote, korte opdracht of een tekening van het een of het ander. Dat had voor meer variatie gezorgd. De vraag vind ik daar en tegen zeker prikkelend en inspirerend, maar mijns inziens is er meer uit een dergelijk scheurboek te halen.

1 antwoord
 1. wessel
  wessel zegt:

  wat leuk dat je hem hebt bekeken!!

  goed om te weten is dat het scheurboek is tijdloos omdat er alleen dagen op staan…dus je hoeft het niet weg te gooien na de 31ste december…

  leuk is ook de link naar http://www.365uitdagendevragen.nl om elke dag uitgedaagd te worden….

  daar kan je ook je vragen naar toes turen om opgenomen te worden…

  veel plezier!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *